Clodia - Switch Weiblich

Alle BDSM Partner » Switche » Clodia - Switch Weiblich
Clodia
33 Jahre alt, Switch Weiblich, 164 cm, 84 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Csepel-sziget
Letzter Login: 2016. 11. 21.
Mitglied seit: 2012. 02. 20.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (19 Bewertung)
Nem keresek már. Megtaláltam azt a pasit, akivel jó együtt lenni. Megküzdöttünk egymásért és boldogok vagyunk együtt. :)
Ebbe a társaságba tartozom, marad ez a reg.


Őrült egy világban élünk. A pasik és a nők élik az életüket, kergetik az álmaikat és próbálnak minden lehetőséget megragadni, hogy minél többet megéljenek.
Na én ebből a mókuskerékből szállnék ki. Rühellem a kötelező köröket, amit folyton le kell futni és valami botrányosan rossz randival végződik, vagy a másik kiábrándító dologgal, hogy "én nem szeretnék elköteleződni". Nem kellenek a trófeák és az egyéjszakás banális tévedésekből is nagyon elég.

Szeretnék egy férfit. Olyat, akivel legalább egy kicsit összepasszolunk és nem bántjuk egymást folyton folyvást, aki holnap is mellettem lesz, olyat akit tudok szeretni és ő is szeretne. Hiszek a régi értékekben.


Szeretem a zenét, a koncerteket, az értelmes beszélgetést, a könyveket, a petúniát, az őszt, a bringázást, az okos csábítást, a narancssárgát, a röplabdát, az ecsetet, a tésztát, a kávét, a mogyorós m&n's-t, a selymet, az apró virág mintát, a steampunk-ot, a talpas poharakat, a táskákat, a vágyat, a nagy szemű szőlőt, a marcipánt, a fantasy-t, a superhősös filmeket és a férfiakat.

Viszont ki nem állhatom az emberi butaságot, ha valaki nem jegyzi meg a nevem, a direkt bunkóságot, a kakaskodást, a paradicsomot, a banánt, és a sárgadinnyét.

-
Hazudni bűn!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Männlich, Switch Männlich, Switch TV oder TS

Alter: 33-40 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

CBT, Fisting, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Pinzette, Public Sex, rasieren, Rollenspiele

Regt nicht an, aber wir können

Einguss, Electro Sex, Fußfetisch, Hallsband, Latex, Masken, Tracht Prügel

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bisse, Bondage, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Dildos, Haareziehen, Herrschaft, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Prostata Massage, Strümpfe, Transvestivismus, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Billard, Bowling, Bummeln, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Oper, Party, Reinigung, Restaurant, Schwimmbad, Spiel, Theater, Tischtennis, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Country, elektronisch, Folk, Funky, goa, Klassik, Rock, Rock'n'Roll, ska, Soul, Techno

Filme

Animation, Fantasie, film-noir, historisch, Informativ, Krimi, Märchen, Romantik, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Erotisch, Geschichte, Kunst, Roman, Romane, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine