Chickmate - dominant/Submissiv Paar

Alle BDSM Partner » Paare » Chickmate - dominant/Submissiv Paar
Chickmate
32 Jahre alt, dominant Männlich, 182 cm, 88 kg - 27 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 167 cm, 63 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 05. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Nő vagy, hétköznap talpraesett, sikeres hölgy, a négy fal között viszont szenvedélyes, nőies és kívánatos, ugyanakkor odaadó és engedelmes nő - és mindezekben biztosabb annál, mint hogy csak egyvalaki előtt merd felvállalni.

Férfit keresel, akire felnézhetsz, aki föléd magasodik és maga alá gyűr téged - és téged részesít koncentrált figyelmében egy másik nő tekintete előtt.

Felfedeznéd önmagad, kalandoznál a szolgálat, az engedelmesség és a fájdalom világában - egy magabiztos vezetővel, aki végigvisz az úton, valamint egy felkészült utitárssal, aki megmutatja, mit találhatsz az út mentén.

Izgat a női kiszolgáltatottság képi és irodalmi ábrázolása, ahol olyan helyzetekben láthatsz nőket, amik átélésére nem vagy még készen - és lelked mélyén kiváncsi vagy, egy igazi, érző, tapintható nő segítene-e összeérinteni fantáziavilágodat a valósággal.

Alávetettségre vágysz, utasításokra és engedelmességre, pálcára, kötélre, parancsoló tekintetre vagy a sikeres ragadozó elégedett félmosolyára, a teljes megadásra és kitárulkozásra - két szempár kereszttüzében.

Biztonságot igényelsz, bizalmat, fokozatosságot és empátiát - olyanoktól, akik tudják, mit jelentenek a fentiek és nap mint nap átélik őket egymással.

Ha ezek a mondatok megmozdítottak benned valamit, akkor lehet, hogy egymást keressük.

Mi egyvalakit keresünk, többet, mint barátot és többet, mint szexpartnernőt. Téged, ha csinos, fiatal, vidám lány vagy, akivel nemcsak a hálószobában tudunk beszélgetni, hanem a strandon, egy túraösvényen vagy egy társasjáték mellett is. Ha nem a lányoknál kezdődik és végződik a fantáziavilágod, de nem is leszel libabőrös egy másik nő érintésétől. És mindenekelőtt: akár tapasztalt vagy, akár még tanulni szeretnél, a szex számodra az alá-fölé rendeltség hangulatával együtt teljes.

Mi egymásban is a tökéletest kerestük; veled sem adjuk alább.

A Férfi második szubja, párjának barátnője és játszótársa leszel. E mondat minden szavának jelentősége van - kérjük értsd meg és fogadd el.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 20-35 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Electro Sex, Nadel

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Filmen, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Masochismus, Massage, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness, Gesellschaft, Kochen, Konzerte, Spiel, Sportflug, Theater, Tiere, Wintersport