Carlos92 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Carlos92 - dominant Männlich
Carlos92
24 Jahre alt, dominant Männlich, 184 cm, 86 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Bp
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 01. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Update#1: Engem is meglep hogy a hölgyek mellett férfiaktol is kapok levelet időnkent...Ezúton kihangsúlyoznam hogy CSAK ÉS KIZAROLAG NŐK érdekelnek!!! Ha amúgy nem lenne egyértelmű ;)

Szia!

Most regisztrálok először erre az oldalra, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Rengeteg dolog izgat a bdsm-ben de kifejezett kedvencem a fenekelés(a gyengétől a keményebbig mindegyik, igazából partner függő)..Emellett persze szeretem ha lehet érezni az aktuális partneremnek a hangján és a testén hogy élvezi azt ami történik. Eközben lehet hogy a szájával azt mondja(mar ha éppen nincs benne semmi ;) )hogy ne de a szemében azt akarom látni, hogy mééég...! :)
Ebből következik az ami a legfontosabb számomra ebben az egészben, hogy csak akkor tudom ezt élvezni, ha érzem a partneremen, hogy tényleg élvezi!
Ezen kívül maga az az érzés, hogy a nő aki elöttem van, át tudta adni magát nekem és átszellemülve tud részt venni a mi kis "játékunkban" na az valami mámorító :)

Érdemes itt megemlítenem azt is, hogy a testi vonzalom nagyon fontos, de emellett a lelki összhangra is szükség van szerintem! Úgy gondolom egy nő csak akkor tudja alávetni magát egy férfinak ha a férfi kisugárzása biztonságérzetet ad és szenvedélyt vált ki belőle. Ha a levegő nem csak megfagy ott ahol vagyunk hanem vibrál is köztünk amikor annak van az idelye. Ehhez szükség van a lelki összhangra is.

Alapvetően nem keresek kötöttséget, de sosem voltam semmi jónak az elrontója, ha valakivel úgy alakulna akkor végül is miért ne :)?

Ha felcsigáztam a fantáziád, írj egy levelet és beszélgessünk :) Fb, mail, stb. minden ilyesmire nyitott vagyok ha valakiben látok fantáziát ;)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-38 Jahre
Gewicht: 45-70 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Bisse, Breast Torture, Chinesische Bälle, Dildos, Fisting, Hallsband, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Leder, Massage, Ohrpfeilgen, Stichelei, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

dirty Talk, Einschließung, Public Sex, rasieren

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Deres, Electro Sex, Haareziehen, Herrschaft, Masochismus, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Fitness, Schwimmbad, Tiere

Musik

Disko, elektronisch, gangsta rap, goa, Hip-Hop, House, Latein, Rap

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, historisch, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Serie, Sex / Porno

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Erotisch, Geschichte, Sport