Canero - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Canero - dominant Männlich
Canero
33 Jahre alt, dominant Männlich, 177 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 02. 11.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Imádom, amikor a hajad hátra húzva a dildoval körbetúrom a segged. Mesés érzés, amikor csorgó nyállal tövig szopatlak. Szeretek csuklóig körözni a pinádban. Begerjedek, ha végigkorbácsolom a tested. Szeretem addig ütni a puncid, amíg el nem élvezel. Attól élvezek nagyot, ha közben ütlek. Imádok csiklót szopgatni és felnyalni egy nedves pinába. Amikor görcsösen, spriccelve élvezel. Tehetetlenre kötözve elkaplak, és ott baszlak, ahol érlek. Beléd és rád engedni a spermát, és mindent, amitől mocskos leszel. Imádok gátlástalanul baszni, sokat, lucskosra alázni, a fejdre taposni, és ehhez kellesz nekem.

Szeretem a megfeleléskényszeres szub kis picsákat. Akik nem nyafognak, ha túl nagyra sikerül egy pofon, vagy túl mélyre csúszik a szájban a fasz. Mert azt élvezik, ha én élvezem. Bármi is az. Attól mennek el, ha azt csinálom, ami gátlástalanul jól esik. Ha nem fogom vissza magam. Az ilyet aztán ki is használom. Aki könnyen kapható, és a mindig túlságosan viszkető pinája miatt állandóan hülyeséget csinál. Még ha ezt nem is vallja be. A vékony, sovány kis picsákat szeretem. A kislányos testűeket vagy magasakat, csupasz puncival.

-

Érdekelnek olyan szub lányok, akik anális beszoktatást szeretnének. Ha nehezedre esik az anális szex, betörlek, hogy a végén képes legyél élvezni azt, és ezzel is képes legyél örömet adni.

-

Hetero és leszbikus párok is érdekelnek, esetleg olyan domina, aki szívesen használna közös nőnemű játékszert.
Hetero párokkal cuckold játékok, közös használat, és egyéb, most meg nem említett játékok érdekelnek (teljes mértékben hetero vagyok). Leszbikus párokkal bármi.

-

A linkek közt található programok közül lehet választani!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Submissiv Weiblich

Paare
Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Männlich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich, Switch Weiblich - Switch Männlich

Alter: 18-45 Jahre
Gewicht: -65 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Fütterung, Pens, Rollenspiele

Regt nicht an, aber wir können

Bestrafung, Dildos, Gangbang, Vibratoren, Werkzeuge

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Filmen, Fisting, Fotografie, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Kitzeln, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Public Sex, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel