Bujasag - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » Bujasag - Unsicher Männlich
Bujasag
37 Jahre alt, Unsicher Männlich, 180 cm, 92 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 11 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2013. 04. 22.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Sziasztok!
Egyedülálló, sportos férfiként, csinos, igényes, inteligens,normális hozzáállású lányokat, nőket, párokat és biszex párokat keresek kellemes buja együttlétekre.
Számomra fontos a szikra, a szenvedély, a forró csókok, bár igaz nem vetem meg söt egyáltalán nincs ellenmre a tabumentesebb gátlástalan sex sem. Elég széles a skála, sokminden érdekel izgalomba hoz olykor bdsm ,bi, akár egész perverz gátlástalan dolgok. Biszexben örömmel lennék egy valóban tapasztalt biszex tabumentes csinos pár partnere akik szintén örömüket izgalmukat lelik benne. nincs konkét elképzelés vagy elöre koreográfia sokmindenre nyitott vagyok ha látom érzem hogy a mindkét felet felizgtja.
Szituáció és partnerfüggő ki mit hoz vált ki a másikból. Nem mindenáron, és nem bárkit keresek hanem olyan partnereket , akik valóban komolyan gondolják, hogy változatosabbá szeretnék tenni a szexuális életüket. Akik nyíltak és szívesen találkoznának egy normális, igényes, sportos férfival.

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Bisse, Demütigung, Vakuum

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bondage, Dildos, Fisting, Gangbang, Kaloda, Massage, Masturbation, Melken, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Prostata Massage, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness

Filme

Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller