Bruxelles - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Bruxelles - dominant Männlich
Bruxelles
52 Jahre alt, dominant Männlich, 191 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2015. 12. 12.
Mitglied seit: 2014. 03. 27.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia.

Én középkorú, más kultúrában felnőtt, világcsavargó férfi vagyok. Sokfelé jártam, sok mindent kipróbáltam (& többnyire élveztem is), de tartósan sosem csillapult bennem az éhség. Még mindíg keresek.

Te bármilyen korú, külsejű vagy családi állapotú SUB (vagy SWITCH vagy bizonytalan) nő vagy. Szokatlan hajlamaidat szégyelled, titkolod és szerepet játszol, mert a külvilág úgyse értené meg. Olyan férfi kellene, aki védőpáncél és színjáték nélkül is elfogad; aki meglátja és felszabadítja a benned forrongó vágyakat; aki mellett igazán önmagad lehetsz. Még mindíg keresel.

De talán már nem sokáig.

Velem túlléphetsz a hétköznapi korlátokon. Közöttünk nem lesz se gátlás, se szégyenérzet - azt meghagyjuk a tömegeknek. Kiforgatlak önmagadból, darabokra szedlek és összeraklak, újra meg újra, ahányszor csak akarod. Nem kérek engedélyt ELŐRE, se elnézést UTÓLAG: gyönyöröd és gyötrelmed forrása egyaránt én leszek. Kiszolgáltatottságod minden percét élvezni fogom. Uralkodásom minden percét élvezni fogod. Mi ketten, egymással, VALÓBAN szabadok lehetünk.

Csak rajtad múlik. Pontosabban azon, hogy mered-e vállalni önmagad.

Egy kérdés még utoljára. Álltál már úgy éjszaka egy magas, tengerparti sziklán, hogy lenéztél, és vonzani kezdett a Mélység? Belebámultál az alattad tátongó űrbe? Fejest ugrottál volna a gyönyörű, halálos, végtelen Semmibe? Abba a félelmetes, csábító Ismeretlenbe?

Én igen. Ha te is ismered az érzést, már nem vagyunk idegenek. Lábunk előtt a mélységben ott hullámzik a tenger. Csak egy lépés... Fogd meg a kezem.

UGORJUNK.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 25-50 Jahre
Höhe: 160-180 cm
Gewicht: 45-70 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Französisch, Holländisch, Schwedisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Bestrafung, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Folienverpackung, Hallsband, Kerzenspiele, Peitsche, Pens, rasieren, Schmerz, Stichelei

Regt nicht an, aber wir können

dirty Talk, Electro Sex, Ohrpfeilgen, Pisse, Sadismus

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bisse, Bondage, Dildos, Einschließung, Gangbang, Haareziehen, Herrschaft, Hoher absatz, Kitzeln, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Public Sex, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge