BlindObs - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » BlindObs - Switch Männlich
BlindObs
21 Jahre alt, Switch Männlich, 187 cm, 57 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2015. 12. 08.
Mitglied seit: 2015. 11. 26.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Először is üdv!

Mit keresek itt? Igazából magamat. Ami erre az oldalra vezérelt az a kíváncsiság. Kíváncsi vagyok mire vágyom.
Volt már BDSM vagy legalábbis abba hajló kapcsolatom és régóta érdekel a téma de nem tartom magam tapasztaltnak így egy csipet új információnak is örülök ha egy egy jó beszélgetés hozzá a köret.
Alapvetően a Dom szerepet próbálgattam de valószínűleg azért mert a partnerek Sub beállítottságúak voltak. Szeretem. Nem feltétlen az uralkodást mint inkább a kiszolgáltatottságot, alázatot és a fájdalommal, összemosódó gyönyört látni az arcodon.
De izgat az is, hogy milyen alárendeltnek lenni. Milyen az mikor megfosztasz a döntéshozás súlyától és a felelősség érzésétől.
Furcsa kifordított dolog ez de Subként akarom élvezni magát az aktust és Domként akarok szinte csak veled törődni.
Számomra a BDSM nem egy statikus alá-fölérendeltség. Inkább egy élő, mozgó, a kapcsolatot kiegészítő, kommunikációra késztető és kényszerítő tényező. Egy környezet amin belül megszűnik a szégyenérzet és helyette őszinteséget és bizalmat lehet építeni.
Nem zsarnok vagyok aki rád kényszerít valamit amit nem akarsz megtenni. Miután lehámoztam rólad a köteleket szeretnék odabújni hozzád és végigsimítani a bőrödön maradt nyomokat.

Remélem a kis irományom meggyőzött, hogy nem az idiótábbik 20 éves kategóriát képviselem. A többi pedig úgy is eldől ha beszélünk.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-25 Jahre
Höhe: -185 cm
Gewicht: -65 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Breast Torture, Electro Sex, Folienverpackung, Gummi, Kaloda, Kreuz, Nadel, Rollenspiele

Regt nicht an, aber wir können

Demütigung, Einguss, Einschließung, Feuer, Fotografie, Fußfetisch, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Leder, Masken, Massage, Pens, Strümpfe, Vakuum

Regt an

Anal-Sex (geben), Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Chinesische Bälle, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Masochismus, Masturbation, Melken, Messer, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, rasieren, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Unterwäsche, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Gesellschaft, Internet, Party, Theater, Wissenschaft, Zeichnung

Musik

Alternativ, elektronisch, goa, Techno

Filme

Drama, Fantasie, film-noir, Horror, Krimi, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Esoterisch, Roman, Romane, wissenschaftlich