BlackLilith - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » BlackLilith - Submissiv Weiblich
BlackLilith
27 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 167 cm, 50 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 04.
Mitglied seit: 2015. 05. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
Kedves Ismerős Ismeretlen,

Bár nem vagyok híve a megalapozatlan önfeltárásnak, ezen oldal mégis megkövetel néhány, a másoktól való elkülöníthetőségem érdekében végzett specifikum-feltárást..

Az alá-fölé rendelt viszonyoknak izgató az egyszerű és letisztult durvasága, de mégis sokkal inkább vonz annak sajátos és roppant speciális pszichológiája .., mely (véleményem szerint) sokkal árnyaltabb és szerteágazóbb, mint bármelyik másik ágazat.. A szexualitás ezen részében egyszerre van jelen a legtöbb olyan fogalom, ami (szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre..) leginkábbb determinálja, s leírja sajátos karakterisztikám: az érzéketlenség a mérhetetlen érzékiséggel, a hidegség a szenvedéllyel, brutalitás az érzékeny lelkiséggel.. fájdalom a gyönyörrel..

Mindehhez pedig hozzájárul az egyik legfontosabb: a kontroll érzése, illetve annak teljes feladása...
A “normál életben” akkor érzem biztonságban magam, amikor az én kezemben a kontroll.. az ösztönök világában viszont szükségem van rá, hogy ezt egy arra alkalmas személy (hosszas küzdelmek után..) kitépje a kezemből..ettől a pillanattól tudok ugyanis felnézni és tisztelni.


Rólam: sportos, vékony, dekoratív, fehérbőrű, zöld szemű, szőke, céltudatos, jó önismerettel rendelkező, hideg, mégis árnyaltan érzékeny lány vagyok, akibe olyan ambivalenciák és érzelmi-szexuális étvágy szorult, mint 3 másikba együttvéve..mindemellett pedig kiemelkedően fontos a kifinomult intelligencia, hiszen anélkül a szexualitás egyik aspektusát sem lehet megfelelően minőségin, sem pikánsan megélni.

Személyiségem tehát semmiképp sem mondható harmonikusnak, s könnyen kiismerhetőnek. Ahhoz pedig, hogy valaki áttörje a(z amúgy roppant módon kiépített) önkontrollom, egy nálam sokkalta erősebb egyénre van szükségem.. Olyanra, aki pontosan tudja, mikor van szükség kötélre.. és mikor gyengéd suttogásra..

A különleges, nem sablonos, intelligens, sötét, szuggesztív tekintetű, analitikus beállítottságú, jó megfigyelőkészséggel, mérhetetlen szenzitivitással, árnyalt lelkivilággal megáldott “fura” karakterű férfiak és nők vonzanak, akik nem “illenek bele” semmilyen “sorba”..

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich

Alter: 25-39 Jahre
Höhe: 180-200 cm
Gewicht: 75-120 kg

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Atemkontrolle, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Feuer, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Ketten, Masochismus, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pens, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Musik

Alternativ, Drum'n'Bass, elektronisch, goa, Gote, Rock, Techno