Bigmakk - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Bigmakk - dominant Männlich
Bigmakk
38 Jahre alt, dominant Männlich, 178 cm, 84 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 7 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 04. 13.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Szeretem ha valaki le tudja írni a vágyait és nem fogóval kell kihúzni belőle.
Sajnálom a csalódásodat, nem tudok elnézést kérni minden férfi nevében és annak az egynek a személyében sem, de ilyenkor a legjobb tanács amit szerintem minden utcasarokról megkap az ember, hogy fel a fejjel és előre kell nézni, nem hátra. ;)
Gondolom a lapomon olvastad, hogy én nem vagyok független. Valahol azt a történetet élem meg talán amin Te estél most át. Csak te már túl vagy rajta, az enyém még csak épp zajlik.
Nem igazán kielégítő a szexuális életem odahaza. Sőt! Mondhatni nincs is, ha leszámítjuk azokat a pillanatokat amikor egyedül élem meg az élményeket a konyhában kuksolva éjszakákon át a gép előtt ülve. Ebben szerintem minden benne is van arról, hogy én miért is vagyok itt.
Olyas valakit keresek aki a kötöttségeket nem igazán hajszolja, nem kell elszámolni arról, hogy épp miért nem volt alkalmas egy randi akkor vagy épp miért nem tudtam rögtön válaszolni egy levélre vagy sms-re, mivel épp nem voltam olyan helyzetben, hogy ezt nyugodtan megtegyem, mint ahogy ezzel a leírással is épp ezt teszem. Olyan valaki legyen akivel megélni lehet dolgokat és nem csak egy gyors szúrira időpontot találni minél hamarabb és sutty, ki a trófeák közé. Olyan legyen akivel meg lehet beszélni ezeket, hogy ő mire gondol és hogy találkozik e az elképzelés ilyen téren. Aki hagyja magát alávetni a férfinak, persze ezt normális határokon belül. Nem erőszak! Nem bántalmazás! Csak a férfi hagy érezze magát férfinek egy nő mellett aki viszont Nőként viselkedhet egy férfi mellett. Ha ezt nem is virágnyelven beszélik meg ott akkor, az már csak a hab a tortán.
Nem ígérek semmit, nincs miről hazudnom, mert mindenem amivel beszállhatok a játékba azt itt leírtam vagy a lapomon rajta van. Senkinek sem tartogatok zsákbamacskát. Tiszta lapokkal játszom itt, mert a leendő partnerem elől miért is rejteném el a tényeket amiért itt vagyok?! Ő lásson tisztán és fogadja el, hogy jelen pillanatban ezt tudom nyújtani és e mellé a maximális diszkréciómat nyújtom, mivel innen túl nekem is van olyan területem ami felé nem szeretném kimutatni, hogy igenis, sajna, de szexpartnert keresek hogy újra visszanyerhessem az önbizalmam és mert férfi létemre még ilyen korban vannak szükségleteim amik az én vérmérsékletemben jobban jelen vannak, mint aki mellett élek.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 30-45 Jahre
Höhe: 150-180 cm
Gewicht: 40-60 kg

Kontaktdaten

GTalk: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Bondage, Kaloda, Masken, Melken, Piercing, Public Sex

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Dildos, Pinzette, Vibratoren

Regt an

Augenverbund, Chinesische Bälle, dirty Talk, Filmen, Fotografie, Haareziehen, Herrschaft, Hoher absatz, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Filme

Sex / Porno