BigBammeg - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » BigBammeg - Submissiv Männlich
BigBammeg
40 Jahre alt, Submissiv Männlich, 186 cm, 115 kg
Wohnort: Ungarn, Vas
Letzter Login: 2015. 12. 10.
Mitglied seit: 2015. 11. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Kedves Látogató!
Állj meg, és szusszanj egyet. Biztosan Rád fér. Aztán, ha elolvastad a bemutatkozásom, próbáld meg átgondolni az olvasottakat és érvelj. Mellette, vagy ellene, az mindegy, ha van kedved, akkor írásban, de most egy rövid időre gyere Velem...
Kutass magadban. Nem kell mást tenned, mint figyelned a mélyről jövő, őszinte válaszaidat. Kérdezd meg magadtól: tudtál-e szeretni egy olyan embert, akit nem tiszteltél? Ha szerettél egy VALAKI- t nem tisztelted is egyben? Nem abban a pillanatban pukkant- e szét a kötődés buborékja, amikor nem tisztelted többé?
Azt hiszed, én nem ilyen vagyok? Mit gondolsz, mit érzek, és Kinek látlak Téged?

De tovább megyek. Mit gondolsz, mi rejlik még egy testi kívánás mélyén is? Mi rejlik akár egy futó ölelkezésben is? Azt mondjuk manapság, állati ösztön. Hormonok játéka. A kielégülés sóvárgása. Esetleg a test-, a vágy-, a bujaság "bűne" - ha vallásos vagy.
Jó lenne, ha csak ennyi volna! Nem lenne belőle ennyi botrány, zűrzavar, ennyi semmi másban át nem élhető öröm, eksztázis, tragédia - nem lenne az életünk központi kérdése a szexualitás. A misztérium. :)

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Folienverpackung, Gummi, Pens, Piercing, rasieren

Regt nicht an, aber wir können

Atemkontrolle, Augenverbund, Kitzeln, Messer, Stichelei

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Feuer, Filmen, Fisting, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Masochismus, Masturbation, Melken, Menstruation, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schmutz, Schuh Fetisch, Tracht Prügel, Transvestivismus, Vakuum, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Gesellschaft, Internet, Schwimmbad, Segeln, Spiel

Musik

Drum'n'Bass, Jazz, Pop, Rhythm'n'Blues, Rock'n'Roll, Soul

Filme

Aktion, Horror, Reality-Show, Sex / Porno, Spiel-Show, Thriller

Bücher

Erotisch, Esoterisch, Geschichte, Kunst, Religion, wissenschaftlich