Berszolga - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Berszolga - Submissiv Männlich
Berszolga
30 Jahre alt, Submissiv Männlich, 170 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Hajdú-Bihar, Biharkeresztes
Letzter Login: 2016. 06. 12.
Mitglied seit: 2015. 02. 15.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Hello, gondoltál már arra, hogy amikor úgy tartja kedved fellépj az internetre és rendelj magadnak egy szolgát?Vagy a születésnapi bulidat feldobd azzal, hogy rendelsz magadnak egy szolgát?Vagy esetleg a leánybúcsúdon nem vetkőzősfiúra hanem egy szolgára vágynál inkább, akit barátnőiddel kihasználhatsz?
Ha igen akkor most itt a lehetőség!Írj, megbeszéljük hogy mit szeretnél, mire gondoltál, és házhoz jön hozzád a Te bérszolgád.
Szinte bármit lehet amit csak a fantáziád megenged, de a lehetőségekről lejjebb olvashatsz.Saját ötletekre is nyitott vagyok.
Kedvenceim közé tartozik a facesitting, aranyeső, kényszerfrancia, de számomra a Te parancsod a legfontosabb, én csak másodlagos vagyok.
Ami kizárt az a brutalitás, CBT, medical,ballbusting, herekínzás,kaki...
Kizárólag hölgyek jelentkezzenek, korhatár nincs! :)

Gesprochene sprachen

Englisch, Rumänisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, Bondage, Cross-Dressing, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Menstruation, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln