Benesw - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Benesw - Switch Männlich
Benesw
21 Jahre alt, Switch Männlich, 178 cm, 76 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 36 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2016. 04. 25.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek!

Független egyetemista vagyok, azért regisztráltam, hogy hasonló fantáziájú emberekkel beszélgessek, elsősorban nőkkel. Van némi tapasztalatom, de sok dolgot kipróbálnék, amire eddig nem volt alkalmam.

Én és az elképzeléseim:

Száraz adatok: 21 éves vagyok, 178 cm magas és 76 kg. Sportos alkatom van, 11 éve rendszeresen sportolok. Csontos arcom van határozott vonásokkal.
Mint már írtam egyetemre járok, emellett dolgozom, ezen okok miatt nem sok a szabadidőm, de akad. Ilyenkor vagy sportolok, vagy Budapest különböző helyein különböző módon szórakozom. Sokszor eszembe jutott, hogy BDSM partira menjek, de eddig még nem voltam, egyszer majd biztosan leszek.

A BDSM-ben a kiszolgáltatottság és az enyhébb SM érdekel, mindkét szerepben. Ha választanom kéne melyik oldal vonz jobban, nem tudnék választani. Számomra ez nem egy 0-24 életforma, csupán "éjszaka" vágyom ilyesmire, "nappal" a társadalom által normálisnak ítélt életet élem.

Beszélgetni szívesen beszélgetek bárkivel, partner keresés céljából csak nők érdekelnek.

B.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-21 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Doktor Fetisch, Electro Sex, Nadel, Prostata Massage, Vakuum

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bondage, Breast Torture, CBT, Einguss, Kerzenspiele, Masochismus, Massage, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Sadismus, Schmerz, Werkzeuge