Bella - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Bella - Submissiv Weiblich
Bella
31 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 156 cm, 65 kg
Wohnort: Deutschland, Niedersachsen
Letzter Login: 10 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.47 Punkte (19 Bewertung)
Talán mégis léteznek csodák? Azt hiszem ideje lenne picit hinnem bennük. Esélytelen volt. A világ végén... És most mégis. Boldog vagyok. Szerelmes. És végre sub. Boldoggá akarom tenni. Mindent megadni, amit csak egy nő, egy sub megadhat. Kérés nélkül. Ez a vágyam.
Köszönöm, hogy vagy nekem. Gazdám.

-

Nehéz igazán megfogalmazni, miért is vagyok még mindig ezen az oldalon. Talán még mindig hiszek a csodákban. Legalábbis adok egy esélyt, hogy velem történjen meg.
Submisszívként regisztráltam, bár őszintén szólva, egyre kevésbé érzem magaménak ezt a kategóriát. Azonban még mindig ez az a kategória, amibe leginkább bele tudom magam pakolni.
Alapvetően egy domináns FÉRFIt keresek, aki nem a kisebbségi komplexusát akarja levezetni rajtam, hanem az alaptermészetének része a dominancia. Számára nem egy felvehető szerep, hanem a lénye része.
Olyan férfit, akit nem az érdekel, hogy mi volt a legkeményebb büntetésem. Hisz nem a fizikai megpróbáltatás a legnagyobb fájdalom. Olykor sokkal elviselhetetlenebb egy ki nem mondott szó vagy akár egy tekintet. Az a tudat, hogy a FÉRFInak csalódást okoztam.
Subként nem az a vágyam, hogy megkötözzenek, csipeszeket tegyenek rám, megalázzanak, vagy csíkosra verjenek. Csak egyetlen vágyam van. Azt a domináns férfit, akit elfogadok magam fölött, boldoggá tegyem. Ha ahhoz az kell, hogy az ágyhoz kössön, akkor számomra az lesz a legnagyobb élvezet.

Egy kedves ismerősöm írta rólam:
"Amire te vágysz, az az igazi férfi, aki erős, határozott és birtokolja nőjét. Ilyen kevés van. Amikor levetheted az önálló döntéshozatal terhét, mert tudod, hogy biztonságban vagy és a férfi meghozta a számodra legjobb döntést, mert szeret téged. Szeret, mert kielégíted, ezért kielégít téged. Kifeszít lelkileg, testileg. Kitölt téged. Annyira feszít a lelkedben a gátadban, hogy már fáj. Éppen ezt élvezed. Ezért szereted és tiszteled őt, mert fáj, de mivel erre vágysz, ezért nem bánod, még többet akarsz adni neki és ő erre igényt is tart. Kitágítja a lehetőségeidet, a testedet..."

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Piercing

Regt nicht an, aber wir können

Doktor Fetisch, Einguss, rasieren

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Electro Sex, Fisting, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bogenschießen, Computer, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kochen, Konzerte, Lesen, Reiten, Spiel, Tennis, Tiere, Wintersport, Wissenschaft

Musik

Gote, Heavy Metal, Klassik, Musical, Rock

Filme

Drama, Fantasie, Märchen, Musical, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Erotisch, Gesundheit, Jugend, Roman, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine