Bela75 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Bela75 - dominant Männlich
Bela75
41 Jahre alt, dominant Männlich, 186 cm, 91 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 08. 25.
Mitglied seit: 2016. 01. 25.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Kedves Látogató, köszönöm, hogy bekukkantottál és megnézted a profilomat.

Az idő a legdrágább kincsünk, így mielőtt feleslegesen tovább olvasnád bemutatkozó soraimat, szeretném elmondani, hogy nem vagyok független: jelenleg - bár részemről már lélekben lezárulni látszódóan, de egyelőre - házasságban élek, és nem tudom, hogy ez a helyzet mikor változik.

Ha már itt tartasz az olvasásban, akkor vagy nagyon sok szabadidővel rendelkező és kíváncsi hölgy vagy, vagy (és ez a számomra jobbik eset) fentiek nem számítanak Neked, vagy (és ez a legjobbik lehetőség, amit remélni merek) lázba hoz a gondolat, hogy osztoznod kell valakin.

Egy olyan odaadó hölgyet keresek, aki szereti, ha udvarolnak és teszik a szépet neki, aki szereti, ha egy férfi nőként bánik vele, aki szereti, ha gondjait megoszthatja egy társsal, egy olyannal, aki meg is hallgatja, aki figyel rá. És egy olyan nőt aki szereti azt, hogy amikor már a legjobb, akkor bizony éles fogakkal harapnak a belé.

Mindezért cserébe nem kérnék sokat, csak teljes elfogadást és odaadó szeretetet.

Bár a belső nyilván fontosabb, de múlandó külső tulajdonságaimról is pár szó: többek szerint nem vagyok túl rossz pasi, a magyar átlaghoz viszonyítva magas vagyok, átlagos testalkattal rendelkezem, tisztaságra, ápoltságra adok (és lehetőség szerint elvárnám partneremtől is).

Talán ennyi, ami most eszembe jut, külön köszönöm, hogy idáig kitartottál az olvasásban.
üdv: B.

ui:

A végére egy segítségkérés: esetleg ismer valaki más módszert a regisztrációs díj befizetésére? Ilyen tipusú bankkártyám nincs, illetve a céges telefonról sem szívesen egyenlíteném ki ezen - egyébként csodás - oldal számláját. Valahol egy kirendeltség, ahol kp-ban ki tudnám fizetni? Vagy bármi más megoldás? Ha van ötleted, kérlek, ne rejtsd véka alá, nagy segítség lenne.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 30-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Einschließung

Regt nicht an, aber wir können

Atemkontrolle, Doktor Fetisch, Electro Sex, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Latex, Masken, Melken, Menstruation, Nadel, Piercing

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Haareziehen, Hallsband, Kaloda, Ketten, Kitzeln, Masochismus, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Bummeln, Fitness, Gesellschaft, Lesen, Restaurant, Wissenschaft

Bücher

Geschichte, wissenschaftlich