BDSM_lyuk - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » BDSM_lyuk - Fetischist Männlich
BDSM_lyuk
38 Jahre alt, Fetischist Männlich, 170 cm, 77 kg
Wohnort: Ungarn, Fejér, Székesfehérvártól 20km északra. (A Vértesben.)
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 01. 14.
VIP
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.40 Punkte (15 Bewertung)
Üdvözlök minden kedves olvasót.

Switch vagy Fetisiszta?
BDSM fétisem van. És mivel nem a durvább formája vonz így nem a Domináns került megjelölésére. Még ha ez is állna hozzám leg közelebb. Tudom, hogy a bominacia nem feltétlenül a durvaságra utal. De sajnos itt sokszor látom azonosulni a kettőt.


Olyan emberek érdekelnek akik valóban ismerkedni szeretnének. És nem csak az idejüket töltik itt! A valódi hús-vér emberek! Akik ki meri bugni az arcukat a monitor mögül... Akik nem csak lepkehálóval kergetik a vágyaikat! Esetleg egy buli alkalmával képesek elhagyni a biztonságot nyújtó otthon falait. Van idejük a vágyaikra, és tesznek is értük.
Szerintem ezzel mindent el mondtam.

BDSM Lyukat ajánlok használatra azoknak akiknek mincs hol és hogyan gyakorolniuk. Viszont lenne kivel! Ez egy erre a célra át alakított parasztház. Van benne egy szoba jól berendezett bdsm kellékekkel. Fürdő, wc. Kandalós fűtés. Parkolás az udvaron. Autó ott teljes biztonságban. Budapesttől 85 km -re. 55 percre. Szép kilátással!
Megbeszélés levelezés útján.

Lehetőségek:

Vannak kalodáim. Gyóntatóm, egy olyan láda amihez lehet kötözni. Van korbács,lovaglópálca, here és farokpés, bőr bilincs szett, láncok,kötelek, bambuszpálca. Elektros sokkolók, szilikon müfaszok, andráskereszt, bak. Amiket a képeken is látsz. Ezeket a kellékeket igyekszem folyamatosan újítani. Hogy ne legyen unalmas az eszköztár.


Párok számára ideális!
De négyeshez is eléggé nagy.


Amúgy az országos kék túra útvonalán található. Ami mint kirándulás is jó elfoglaltság. És még szállításnak is alkalmas. Egy kis bdsm fűszert nyújtva...

A Vértesben szabadtéri bdsm játékokra is van mód!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A BÉRLÉS TARIFÁKAT ITT LÁTHATOD.

Az első óra 3000ft a második óra 1500ft lenne. Lehetszó napi bérlésről is. Ami 6000ft hétköznap. A hétvégén péntek esetétől, hétfő reggig tartó időszakban 10000ft/nap. + kaució 10000 ft. Amit a végén vissza adok ha minden rendben találok.
Úgy látszik ezt még bővebben is ki kell fejtenem. Mert elég sok levelet kapok ami a bérlés idő intervallumokat érinti.
Ha csak egy órát bérlés akkor 3000ft
Az utána következő óra +1500ft
Ha már el éred a négy órás bérlés határt akkor a négy órát meghaladó de, a tizenkét óránál nem hosszabb időre vonatkozik. És ez a hétfő reggeltől péntek estig vonatkozik. 6000ft-al számolva. Ha péntek reggel étkezés és szombatra is bele nyúlik az távozás az is 10000ft. És ez vonatkozik minden megkezdett napra.

A hétvége!
Péntek esti bérléssel indúl. Itt nincs órás leosztás. Mivel nem volt ilyen igény eddig. Ezért ebben az időszakban úgy zajlik a bérlés. Ha valaki péntek este érkezik,és szombaton reggel megy akkor is 10000ft De ha szombat estig marad és nem haladja még a 24 órát akkor is ennyi. Ha igen akkor az újabb 10000ft Tehát szombat estétől vasárnap estig értendő, a következő ciklus. Itt is kiemelném! Ha csak szombaton este jössz és vasárnap reggel mész akkor is 10000ft. És ha csak a vasárnap estét szeretnéd bérelni akkor úgy szintén ez a bíja.
Ha péntek esti kezdéssel béreled. Egész hétvégére. Ez lehet vasárnap estig.20000ft. Vagy hétfő reggelig. 25000ft
ELLÁTÁS NÉLKÜL!Foglalást itt tudsz csinálni. Levélben! Fizetni érkezéskor kell plusz a kuckó. Amit távozáskor adok vissza. Ha minden a helyén és egyben van.Az átláthatóság érdekében ide írok egy levél formátumot.

Cím:
Foglalás 2016.08.20

Levél:
Mikor érkeztek? Meddig szeretnél maradni?
Hányan jöttök?

Remélem sikerült úgy fogalmazonom hogy érthető lett.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiváló lehetőség. Lepd meg vele a párod! Ha nem tudja milyen helyre viszed, tökéletes meglepetés lesz neki.
-
Új lehetőség!: Ha egy hölgy csak azért nem meri gyakorlatban is megélni vágyait. Mert fél az esetleges túlkapásoktól.
Itt ha kéri testőrséget is biztosítok részére. Ami abból áll hogy a megbeszélt szabályokat betartatom azzal akivel éppen ki akar valamit próbálni.
Viszont ahhoz jelen kell lennem mint harmadik személy. Ez óránként 1000ft plusz költség. És csak passzív megfigyelőként.
Esetleg ha szeretnének képeket vagy filmezni akkor azok készítésében tudok segíteni.


A BÉRELHETŐ napok LISTÁJA.

Úgy böntöttem hogy minden hónapban itt jelzem azon napokat amik még szabadok.

Az eddig elfoglalt napok és órák időpontjai. És itt láthatod a még szabad időpontokat is.

December
6.
7.
8.
9.
10.( Foglalt)
11.( Foglalt)
12.
13.
14.
15.
16.( Foglalt)
17.
18.( Foglalt)
19.( Foglalt)
20.
21.
És innentől a következő év elejéig nincs lehetőség a bérlersre. Csak 1017.1.5. után lehetséges.
Köszönöm szíves megértésuket.

2017.

Január.
6. Foglalt
7. Foglalt
8. FoglaltEz az előre látható foglalási lehetséges időpontjainak listája.

-


Érdemes megnézni a kedvenc idézeteimet is. Amennyiben kíváncsi vagy a helyre.


HIRDETÉSEK.

1.

Itt az alkalom!
Most bérelhetsz egy olyan kis lakást ahol kellő mennyiségű eszköz található ahhoz hogy tartalmasan tudjátok múlatni az időt.
Ha csak egyszerű búvóheyet szeretnél arra is alkalmas. De filmezni vagy fényképezni is lehet.
Esetleg kezdő Dominák figyelmébe ajánlom. Akinek nincs saját eszköztára helye. De kuncsaftja viszont volna.
Minden csak megbeszélés kérdése. Ha esetleg egyedi igényed van azt is meglehet velem beszélni.

2.
EZ A FUNKCIÓ JELENLEG NEM AKTUÁLIS!
Szeretnék Swinger eseményeket szervezni a BDSM lyuk-ban. Amihez jelentkezőket keresek. Akit érdekelnek az ilyen rendezvények. Szeretném a limitált helyeket jól össze válogatni. Több alkalmas lenne. Mindenféle verziókra gondolok.
Heteró party.
Homo party.
Bi party.
Pásos party.
Stb. Lehetőségekre gondolva. És mind ez BDSM fűszerezéssel.
Amennyiben részt szeretnél venni valamelyik tipusú rendezvényen. Akkor írd meg hogy mely kaszt milyen tagja vagy és hogy milyen elképzeléseid volnának. Mert ezek alapján párosítanám az esetleges jelentkezőket.
A többit magán levelezésben tudjuk egyeztetni.
BULI SZERVEZÉS SZÜNETEL!REKLÁM:

A berndezési tárgyakat a BDSMBÚTOROK gyártotta.
Itt meg lehet tekinteni és vásárolni is(BEMUTATÓTEREM). Ha valaki szeretne venni. Vagy rendelni. Egyedi darabokat is kérhetsz.

2016.10.16.
Újabb szolgáltatás.
Magán bdsm partykra bérelhető bútorokat szállíok!
Minden csak igény és megbeszélés kérdése...

REKLÁM.

A helyiséget Sysyurno rendszeresen bérli. Ha szeretnéd hogy téged is kezelésbe vegyen!? Bizonyára örül a megkeresésednek. ;)De ha nekem jelzed, tolmácsolom felé kéréses.

Uí:
Az ismerősönek jelölés, promóciós jellegű. Aminek a szerepe annyi lenne ha esetleg egy olyan helyre lenne szükséged. Ami direkt ilyen játékokra van. Akkor az ismerőseid között mindíg szem előtt leszek.
És nem kell kersgetned, hogy úristen hol láttam...?


Tisztelettel: Bdsmlyuk tulajdonosa.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist Männlich, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich, Switch Männlich, Switch TV oder TS

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, dominant Weiblich - Unsicher Männlich, dominant Weiblich - Unsicher TV oder TS, dominant Männlich - dominant Männlich, dominant Männlich - Unsicher Weiblich, dominant Männlich - Unsicher Männlich, dominant Männlich - Unsicher TV oder TS, dominant TV oder TS - dominant Weiblich, dominant TV oder TS - dominant Männlich, dominant TV oder TS - dominant TV oder TS, dominant TV oder TS - Unsicher Weiblich, dominant TV oder TS - Unsicher Männlich, dominant TV oder TS - Unsicher TV oder TS, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Männlich, Fetischist Weiblich - dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Männlich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Männlich, Fetischist Weiblich - Unsicher TV oder TS, Fetischist Männlich - dominant Weiblich, Fetischist Männlich - dominant Männlich, Fetischist Männlich - dominant TV oder TS, Fetischist Männlich - Fetischist Männlich, Fetischist Männlich - Unsicher Weiblich, Fetischist Männlich - Unsicher Männlich, Fetischist Männlich - Unsicher TV oder TS, Fetischist TV oder TS - dominant Weiblich, Fetischist TV oder TS - dominant Männlich, Fetischist TV oder TS - dominant TV oder TS, Fetischist TV oder TS - Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS - Fetischist Männlich, Fetischist TV oder TS - Fetischist TV oder TS, Fetischist TV oder TS - Unsicher Weiblich, Fetischist TV oder TS - Unsicher Männlich, Fetischist TV oder TS - Unsicher TV oder TS, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Männlich, Submissiv Weiblich - dominant TV oder TS, Submissiv Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Fetischist Männlich, Submissiv Weiblich - Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Männlich, Submissiv Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Weiblich - Unsicher TV oder TS, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Männlich, Submissiv Weiblich - Switch TV oder TS, Submissiv Männlich - dominant Weiblich, Submissiv Männlich - dominant Männlich, Submissiv Männlich - dominant TV oder TS, Submissiv Männlich - Fetischist Weiblich, Submissiv Männlich - Fetischist Männlich, Submissiv Männlich - Fetischist TV oder TS, Submissiv Männlich - Submissiv Männlich, Submissiv Männlich - Unsicher Weiblich, Submissiv Männlich - Unsicher Männlich, Submissiv Männlich - Unsicher TV oder TS, Submissiv Männlich - Switch Weiblich, Submissiv Männlich - Switch Männlich, Submissiv Männlich - Switch TV oder TS, Submissiv TV oder TS - dominant Weiblich, Submissiv TV oder TS - dominant Männlich, Submissiv TV oder TS - dominant TV oder TS, Submissiv TV oder TS - Fetischist Weiblich, Submissiv TV oder TS - Fetischist Männlich, Submissiv TV oder TS - Fetischist TV oder TS, Submissiv TV oder TS - Submissiv Weiblich, Submissiv TV oder TS - Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS - Submissiv TV oder TS, Submissiv TV oder TS - Unsicher Weiblich, Submissiv TV oder TS - Unsicher Männlich, Submissiv TV oder TS - Unsicher TV oder TS, Submissiv TV oder TS - Switch Weiblich, Submissiv TV oder TS - Switch Männlich, Submissiv TV oder TS - Switch TV oder TS, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Männlich, Unsicher Männlich - Unsicher Männlich, Unsicher TV oder TS - Unsicher Weiblich, Unsicher TV oder TS - Unsicher Männlich, Unsicher TV oder TS - Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - dominant Männlich, Switch Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - Fetischist Männlich, Switch Weiblich - Fetischist TV oder TS, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Männlich, Switch Weiblich - Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich - Switch Weiblich, Switch Weiblich - Switch Männlich, Switch Männlich - dominant Weiblich, Switch Männlich - dominant Männlich, Switch Männlich - dominant TV oder TS, Switch Männlich - Fetischist Weiblich, Switch Männlich - Fetischist Männlich, Switch Männlich - Fetischist TV oder TS, Switch Männlich - Unsicher Weiblich, Switch Männlich - Unsicher Männlich, Switch Männlich - Unsicher TV oder TS, Switch Männlich - Switch Männlich, Switch TV oder TS - dominant Weiblich, Switch TV oder TS - dominant Männlich, Switch TV oder TS - dominant TV oder TS, Switch TV oder TS - Fetischist Weiblich, Switch TV oder TS - Fetischist Männlich, Switch TV oder TS - Fetischist TV oder TS, Switch TV oder TS - Unsicher Weiblich, Switch TV oder TS - Unsicher Männlich, Switch TV oder TS - Unsicher TV oder TS, Switch TV oder TS - Switch Weiblich, Switch TV oder TS - Switch Männlich, Switch TV oder TS - Switch TV oder TS

Alter: 18- Jahre
Höhe: 111-222 cm
Gewicht: 22-222 kg

Kontaktdaten

Telefon: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Blut, Feuer, Nadel

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Filmen, Fisting, Fotografie, Gangbang, Hallsband, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Leder, Masken, Massage, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Internet

Musik

Rock

Filme

Sex / Porno

Bücher

Entertainment