Azultigris - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Azultigris - Submissiv Männlich
Azultigris
38 Jahre alt, Submissiv Männlich, 177 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 19.
Mitglied seit: 2014. 11. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Úrnőmet keresem...
Régóta, talán gyerek korom óta Istennő ként tekintek a Nőkre. Legmélyebb vágyam, hogy teljesen alávessem magam egy imádott Nő minden akaratának, aki elfogadja behódolásomat, és megtalálja ebben az örömét, boldogságát, és kielégülését.
Sokféle kapcsolatban voltam már, és arra jutottam, hogy ezt a hozzáállásomat nem tudom megváltoztatni. Próbáltam macsó férfi lenni, törődő társ, de valami mindíg hiányzott és ettől a hiánytól a kapcsolat megszakadt. Arra jutottam, be kell ismerjem egy Nőnek, A Nőnek, hogy imádom őt, és hogy mindent megtennék azért hogy Ő boldog legyen, le kell térdelejek a lábai elé, és vállalnom kell kiszolgáltatottságomat, remélve, hogy elfogad. Bármennyire is félelmetes mindez.. Az hogy igazán önmagam lehessek, képletesen és valóságban is Úrnőm lábai előtt, behódolva tud megtörténni.
A férfi dolga hogy Úrnőjét szolgálja, igényeit és vágyait kielégítse!
Ha úgy tartja igényed lehetek a pasid, akivel megbeszélheted a világ dolgait, akivel megjelenhetsz, a hálóban pedig lehetek odaadó szolgád, lábtörlőd, játékszered, amellyel kényedre kedvedre játszatsz, tarthatsz erényövben, használhatsz, megalázhatsz, büntethetsz. Lehetek a csicskád, takarítód, házad fenntartója, anyagi igényeid fenntartója.
Olyan kapcsolatban szeretnék élni, ahol az Én dolgom Úrnőm kielégítése, szolgálata mindenben!

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Feuer, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masturbation, Melken, Menstruation, Messer, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Schmerz, Schmutz, Stichelei, Tracht Prügel, Transvestivismus, Vakuum, Vibratoren, Windeln

Regt an

24/7, Arsch lecken, Atemkontrolle, CBT, Demütigung, Fußfetisch, Fütterung, Hallsband, Hoher absatz, Jeans, Keuschheitsgürtel, Masochismus, Massage, Oral-Sex (geben), Pisse, Rollenspiele, Sadismus, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness, Gesellschaft, Musik, Restaurant, Schwimmbad, Tiere

Musik

Alternativ, elektronisch, Folk, goa, Punk

Filme

Informativ, Romantik

Bücher

Esoterisch, Reise, Religion