Aysun - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Aysun - Submissiv Weiblich
Aysun
27 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 160 cm
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 21.
Mitglied seit: 2015. 05. 02.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Az életben domináns, szexualitásban submisszív vagyok, néha switch vágyakkal. A BDSM-ben a dominancia/szubmisszivitás izgat, a szadó-mazó csak minimális szinten. Azt szeretném, ha szavakkal, és finom tettekkel lennék betörve. Sokat rosszalkodok, szeretek lázadni, de a kötelet nem kedvelem, inkább kézzel fogjanak le. :)

Nem szexet keresek (azt bárki tud adni), hanem párkapcsolatot. Mélyet és komolyat, ahol ténylegesen el tudunk merülni egymásban, mind lelkileg, mind szexuálisan.

Szeretek kiállításokra, színházba járni, kulturális programokon részt venni, szóval hasonlóan érett férfit keresek. Emellett nagyon szeretem a gyerekes dolgokat is, esténként játszótéren hintázni, társasjátékozni. :)

Külsőségek: Túlsúlyos vagyok, nem is kicsit, hanem nagyon. Akit ez zavar, az ne írjon. :) Képet csak annak küldök, akivel úgy érzem, hogy kialakult egy kölcsönös szimpátia.

Amennyiben megtetszettem, írj üzenetet vagy e-mailt! A flörtökkel, ismerősnek jelöléssel nem tudok mit kezdeni! (Ha alaposan végig olvastad az adatlapomat, akkor nem harapok :P) //Ha nem válaszolok itt, akkor érdemes egy e-maillel próbálkozni. :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Switch Männlich

Alter: 22-35 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Electro Sex, Kerzenspiele, Messer

Regt nicht an, aber wir können

24/7, Arsch lecken, Fußfetisch, Menstruation, rasieren

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Fisting, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Jeans, Ketten, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Rollenspiele, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Billard, Bowling, Bummeln, Computer, Dating, Gesellschaft, Internet, Kochen, Museum, Oper, Restaurant, Spiel, Tanz, Tennis, Theater, Tiere, Tischtennis, Wissenschaft

Musik

Disko, Drum'n'Bass, elektronisch, Gote, Heavy Metal, Hip-Hop, House, Klassik, Musical, Pop, Rock, Rock'n'Roll, Techno

Filme

Animation, Drama, Fantasie, Komödie, Märchen, Musical, Romantik, Serie, Spiel-Show

Bücher

Gesundheit, Wirtschaft / Business