Artifex - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Artifex - Switch Männlich
Artifex
27 Jahre alt, Switch Männlich, 189 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 09.
Mitglied seit: 2015. 08. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Jó külsejű, sportos, értelmiségi, domináns lelkületű, egészségesen introvertált, határozott fiatal férfi vagyok, aki nem szégyelli, hogy az alapvető, belülről jövő dominancia mellett szexuálisan érdekli pár dolog a másik oldalról is. Nem attól tartom magam uralkodó személyiségnek, hogy csak én szeretek felül lenni. Méltó hölggyel a kapcsolatban is szívesen viselkedek egyenrangúként, sőt, nagyon szeretném, hogy egyszer ez megtörténhessen.


Nem mindig vagyok könnyű természet, ám sok dologban egyszerűen lehet a kedvemre tenni, bár pár kis dolog hiánya meg olyan mélyebb problémákra utal, amitől azonnal látom, hogy nem fog működni.
Olyan alkalmi, vagy tartósabb ismeretségre vágyom, ahol mindkettő oldalt megélhetem, vagy akár csak az egyiket, de azt mélyebben is. Több szubmisszív lánnyal való kapcsolat után elegem lett abból, hogy sokaknak a szubmisszió az életképtelenséget, és a felelősségvállalás teljes hiányát jelenti. Egy több szempontból határozott nő szeretni, játszani és beszélgetni is okosabban tud véleményem szerint, de ennek a határozottságnak még mindig nem szabadna kizárnia a szubmissziót.
Domináns nőként az érdekel Benned, hogy megbízható vagy-e, érted-e a mögöttes tartalmát a közös játéknak, illetve ne csak egy frusztrált, dühös nő legyél, aki nem tart embernek.


Bár egy ilyen oldalon nyilvánvalóan nincs súlya egy hasonló kijelentésnek, de rendkívül megbízható, s diszkrét is vagyok, ezért szívesen keresek partnert mély és érdekes beszélgetésekre, vagy alkalmi játékra.

A vágyaimról írni nem fogok, véleményem szerint a hasonló gondolkodásmód és lelkület a legfontosabb, a közös szexuális aktusokra való vágyak meg kialakulnak, formálódnak.

Kellő tapasztalattal rendelkezem, tudom merre megyek, és sok dolgot ismerek, ezért kezdőknek is kifejezetten szívesen lennék partnere. Ha félénk vagy, akkor is írj kérlek (ha tőlem még nem kaptál levelet). :)

Az intelligencia, a kedvesség, nyitottság szexi. A bdsm-en kívül az érdeklődésem végtelen, és sokrétű. A világ és az élet meg nagyon szép. Írj bátran!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Einschließung, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Massage, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Rollenspiele, Sadismus, Stichelei, Tracht Prügel, Vibratoren