AnnaM - Switch Weiblich

Alle BDSM Partner » Switche » AnnaM - Switch Weiblich
AnnaM
36 Jahre alt, Switch Weiblich, 168 cm, 106 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 10. 12.
Mitglied seit: 2012. 08. 26.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Muszáj tennem egy fontos kiegészítést ide, mert erősen úgy néz ki, hogy valami kattant az agyamban, és most inkább domináns oldalt erősítem... na de hát ettől szép az élet. Nem?

Nehezen szántam rá magam, hogy regisztráljak, de itt vagyok.

Már gyerekkorom óta érdekel a BDSM, csak akkor még fogalmam sem volt, hogy ez a neve. Szerettem azokat a filmeket, ahol bezártak valakit, vagy megkötözték. Ez társult egy kis mazochizmussal, mert felizgat a fájdalom. Azonban hiába vágyaim korai megjelenése, mindig elnyomtam magamban a vágyakat. Talán majd most, itt.

Sub lelkű azonban nemigazán vagyok, nem viselem el könnyen, ha meg akarnak alázni. Ez majd a partnerem feladata lesz megtanítani annak is a szépségét (persze, ha van).
Nem kaphat meg akárki, próbák és tesztek nem érdekelnek, érzelemmel és intelligenciával közelíts, és ugyanezt tőlem is ajándékba kapod.

Rólam: 34 éves vagyok, molett, bár sok ember szerint szép arcom van, és élvezni való nagy melleim, és mindig nedves buja ölem. Élvezem ha használják a testem, ha hosszú ideig dugják a puncim, és oda vagyok az ökölszex nyújtotta élvezetekért is. 168 cm, 106 kg. Nincsenek önértékelési zavaraim. Szeretek enni, de nem zabálni. Viszont a fogyókúrákat nem nekem találták ki.

Sajnos úgy néz ki, hogy muszáj feltételeket állítanom. Egy soros, egy mondatos, semmiről nem szóló levelekre nem tudok és nem akarok válaszolni.
Lehetőségeimhez mérten válaszolok, de csak értelmes levelekre.
A kapcsolati adatokban, nem véletlenül csak regisztrált felhasználók nézhetik meg az e-mail címem!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 39-55 Jahre
Höhe: 175- cm

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anale spiele, Deres, Doktor Fetisch, Electro Sex, Fisting, Gangbang, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Public Sex

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), CBT, Cross-Dressing, Demütigung, dirty Talk, Fütterung, Latex, Melken, Prostata Massage, Schuh Fetisch

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Dildos, Einschließung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Oper, Party, Restaurant, Schwimmbad, Theater, Tiere, Wissenschaft

Musik

Jazz, Klassik, Musical

Filme

Abenteuer, Krimi, Romantik, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Roman