Andras0023 - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » Andras0023 - Unsicher Männlich
Andras0023
27 Jahre alt, Unsicher Männlich, 190 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, 2.ker
Letzter Login: 2016. 10. 17.
Mitglied seit: 2012. 07. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia kedves idelátogató!
27 éves vékony, magas, heteroszexuális, barna hajú, barna szemű, Budapesti fiú vagyok.
A fétiseimről: erősen vonzzanak a csupasz női lábak és talpak, de nem ezért vagyok itt. (eddig minden barátnőmet rá tudtam venni egy kis lábfétis játékra, de a legnagyobb, legtitkosabb vágyamat egyiküknek sem mertem bevallani.)

Általánosan nehéz bekategorizálni a fétiseimet. Elég konkrét elképzeléseim vannak, hogy mit szeretnék átélni és mit lennék hajlandó nyújtani cserébe.
Azzal a céllal regisztráltam ide, hogy találjak valakit, aki szívesen segédkezne abban, hogy megtapasztalhassam a keresztre feszítés élményét. (Persze szögelésről szó sem lehet. Maradandó sérülésre nem vágyom!!) Nem vallási okok motiválnak. Csak egy átlagos elítélt rabszolga szerepébe kívánkozom, teljesen meztelenül a kereszten. (A bibliai ágyékkötő sem kell. :-) )
Nem szexpartnert keresek, hanem játszótársat. Egy jóbarátot. Ezért mindkét nemmel szívesen ismerkedem. (Sőt, néha úgy érzem, csak egy másik férfi előtt tudnám teljesen kitárulkoztatni perverz vágyaimat...)
Számomra a diszkréció az elsődleges. Minden más csak utána jön. Elég gyanakvó típus vagyok, de már többen kiérdemelték a bizalmamat hasonló helyzetben.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, Fetischist Weiblich, Fetischist Männlich, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Switch Weiblich, Switch Männlich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch