Anastazia - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Anastazia - dominant Weiblich (Domina)
Anastazia  - Domina Budapest
37 Jahre alt, dominant Weiblich, 176 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2015. 03. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.05 Punkte (19 Bewertung)
Nem azért vagyok, hogy a vágyaidat és szükségleteidet kielégítsem, ha ebben a tévhitben keresel akkor jobb ha odébb állsz. Független nő vagyok tudom mit és kit akarok. Csak azért, hogy kedveseket mondj rólam nem fogok veled jó-pofizni az én időm ennél drágább.

Az ismerkedés elején ne tolakodj a vágyaiddal mert ilyet csak az igen primitív emberek tesznek... a problémáidat se zúdítsd rám, mert nem rám tartozik, hogy az exed hogyan cseszett ki veled...ezekkel keresd meg a barátaidat az anyádat vagy a pszichológusod.

Ha emberként nem érdekelsz, akkor férfiként sem fogsz, azért ha nekem írsz viselkedj udvariasan, legyél kedves és előzékeny, a bunkó stílus nálam nem nyerő

Érzelmi alapon működő kapcsolat érdekel aminek része a változatos sex, így a BDSM is. Kreativitásom határtalan és ha te is merész vagy nem fogunk unatkozni.

Aki érdekel az EGYEDÜLÁLLÓ, 35-48 közötti, nem dohányzik, férfias,sportos vagy erős testalkatú, intelligens és lovagias. Tudja mit akar és meg is lépi amit kell!

Az aki férfiként szeret női ruhát hordani, vagy szereti a pasikat tehát bisexuális az számomra nem férfi, kérem az ilyenek kíméljenek.

SOHA nem kezdek nős fickóval,akkor sem ha aranyból van a farka,ez alól nincs kivétel és nem fogom magam meggondolni SOHA ezt tartsd tiszteletben és ne zaklass.


Ha akarsz valamit majd írsz én meg eldöntöm visszaírok-e... ha válaszolok, rajtad áll, hogy érdekessé válsz-e számomra...ha nem válaszolok nem érdekelsz.

Ha tetszem nyugodtan nyomd meg a tetszik gombot. :-)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Männlich, Submissiv Männlich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Alter: 35-48 Jahre
Höhe: 178-200 cm

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Demütigung, dirty Talk, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Keuschheitsgürtel, Leder, Oral Sex (geben), Rollenspiele, Tracht Prügel