Anastazia - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Anastazia - dominant Weiblich (Domina)
Anastazia  - Domina Budapest
37 Jahre alt, dominant Weiblich, 176 cm
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 03. 16.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.05 Punkte (19 Bewertung)
Nem azért vagyok, hogy a vágyaidat és szükségleteidet kielégítsem, ha ebben a tévhitben keresel akkor jobb ha odébb állsz. Független nő vagyok tudom mit és kit akarok. Csak azért, hogy kedveseket mondj rólam nem fogok veled jó-pofizni az én időm ennél drágább.

Az ismerkedés elején ne tolakodj a vágyaiddal mert ilyet csak az igen primitív emberek tesznek... a problémáidat se zúdítsd rám, mert nem rám tartozik, hogy az exed hogyan cseszett ki veled...ezekkel keresd meg a barátaidat az anyádat vagy a pszichológusod.

Ha emberként nem érdekelsz, akkor férfiként sem fogsz, azért ha nekem írsz viselkedj udvariasan, legyél kedves és előzékeny, a bunkó stílus nálam nem nyerő

Érzelmi alapon működő kapcsolat érdekel aminek része a változatos sex, így a BDSM is. Kreativitásom határtalan és ha te is merész vagy nem fogunk unatkozni.

Aki érdekel az EGYEDÜLÁLLÓ, 35-44 közötti, nem dohányzik, férfias,sportos vagy erős testalkatú, intelligens és lovagias. Tudja mit akar és meg is lépi amit kell!

Szándékosan nem töltöttem ki, hogy milyen viszony érdekel, mert előre nem szeretném felcímkézni...a lényeg, hogy érezzük jól magunkat :-)

Az aki férfiként szeret női ruhát hordani, vagy szereti a pasikat tehát bisexuális az számomra nem férfi, kérem az ilyenek kíméljenek.

SOHA nem kezdek nős fickóval,akkor sem ha aranyból van a farka,ez alól nincs kivétel és nem fogom magam meggondolni SOHA ezt tartsd tiszteletben és ne zaklass.


Ha akarsz valamit majd írsz én meg eldöntöm visszaírok-e... ha válaszolok, rajtad áll, hogy érdekessé válsz-e számomra...ha nem válaszolok nem érdekelsz.

Ha tetszem nyugodtan nyomd meg a tetszik gombot. :-)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Männlich, Submissiv Männlich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Alter: 35-44 Jahre
Höhe: 178-200 cm

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Demütigung, dirty Talk, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Keuschheitsgürtel, Leder, Oral Sex (geben), Rollenspiele, Tracht Prügel