Analfanatik - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Analfanatik - dominant Männlich
Analfanatik
43 Jahre alt, dominant Männlich, 182 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 13 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 10. 11.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözlöm a Hölgyeket!

Igen, igazuk lehet, valóban nem túl fantáziadús a nevem, ellenben a valóságot tökéletesen tükrözi, és a cél csupán ez volt.
Talán megnyugtatólag hat azért, hogy a névválasztáskor megspórolt kreativitás máshol bőségesen megjelenik :) Nem tehetek róla, de ha bármely óvatlan pillanatban nem koncentrálok másra (és hát mi lehetne érdekesebb), a legkülönfélébb formájú, méretű és funkciójú játékszerek által igencsak igénybe vett, kitágított hátsó bejáratok képe villan be. Persze ezt időről időre megszakítják egyéb gondolatok, amelyek keretében - ki tudja miért - paskoló és korbács, máskor csipeszek, tágításra alkalmas eszközök képe jelenik meg előttem, és egyúttal látom is, ahogyan mindezeket használva nem bánok kesztyűs kézzel - ami ugye ez esetben leginkább gumikesztyűs kéz, nyilván - a kedves vállalkozó szellemű hölggyel.
Talán szolgál még némi információval az érdeklődésemet illetően, ha elárulom, hogy rendkívül érdekfeszítő pornóoldalak néhanapján (úgy kb. naponta :)) történő felkeresése során a leggyakrabban használt keresőszavak között fentieken túl a gangbang, gape, chubby, ass, analfisting, spanking, dildo, brutal, rough szerepelnek nagyjából, hirtelen :)
Sem az oldallal, sem a BDSM világával nem most ismerkedtem meg, és szerencsésnek mondhatom magam, mert találkoztam az életben hasonló érdeklődésű nőkkel, így bőven volt alkalmam tapasztalatot szerezni az engem érdeklő témákban. Persze a gyakorlás sosem árt :) és a fantáziának egyébként is csak a csillagos ég szabhat határt, így újra itt vagyok, hogy szétnézzek kicsit.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 25-50 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Bondage, Breast Torture, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Fisting, Gangbang, Haareziehen, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Masturbation, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Filme

Drama, historisch, Informativ, Sex / Porno