Amadeus7 - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Amadeus7 - Submissiv Männlich
Amadeus7
36 Jahre alt, Submissiv Männlich, 177 cm, 65 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 10. 11.
Mitglied seit: 2015. 07. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Kamaszos arcú és alkatú, kék szemű, vékony, szőrtelen, szub fiú vagyok, rajongó típus.

Úgy érzem, fétisiszta vagyok szub szinezéssel, nem feltétlen csicska-tipus, alávetettség a domina testiségével kapcsolatos leginkább.

Orálcentrikus, ezért ha a Hölgy kedvel csak így élvezni, részemről akár ez az egyoldalúság is elfogadható, nyalatható vagyok hosszan és rendszeresen, igény szerint. E mellett vonz pár fétissel kapcsolatos dolog, szép cipő, harisnya, lakkszoknya, stb az úrnőn.
Többi dologban leginkább a nő vágyai vágyai a mérvadóak, ezért nem igazán szabnék meg olyan határt, amire azt mondom, kifejezetten nem...így lehet perverz vagy szadista hajlamú, tetszés és nagy vonzalom esetén minden elképzelését, vágyát szeretném teljesíteni.
Ami főleg BDSMmel kapcsolatos dolgokra vonatkozik, nem kertet ásni például vagy kiszolgálni mindenben, teljesen hétköznapi dolgokban mindig-önállóan is jól működő Nő. Négyszemközt viszont bármi megtörténhet, vagy nagyon beavatott személy előtt.
Jó érzés lenne, hogy titkolt vagy vadabb fantáziáit rajtam élheti ki, ajándékként nyújtva részemről Felé, még ha fáj is vagy megalázó.
Nem tudok korlátlanul időt biztositani Számára, de monogám lehetek Felé.Csinos, nőies és-vagy elegáns teljesen domináns nővel ismerkedék, akár alkalmibb viszony is érdekelhet, ha neki korlátai vannak a valós életben, de állandó, párkapcsolatban is el tudom fogadni a dominanciát és a hölgy irányítását, komolyabb kapcsolat is érdekel.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Demütigung, Fütterung, Haareziehen, Herrschaft, Keuschheitsgürtel, Ohrpfeilgen

Regt an

Arsch lecken, Fußfetisch, Hallsband, Hoher absatz, Latex, Oral-Sex (geben), Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Internet

Musik

Alternativ, Rock