Akaratos - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Akaratos - dominant Weiblich (Domina)
Akaratos  - Domina Budapest
36 Jahre alt, dominant Weiblich, 155 cm, 57 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 24.
Mitglied seit: 2008. 09. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.73 Punkte (22 Bewertung)
Határozott, igényes Domina vagyok. Vallom, hogy a férfi minden kapcsolatban csak alárendelt lehet a nővel szemben, ezért nem válaszolok udvariatlan levelekre, sem olyanoknak, akik nem olvasták végig az adatlapomat, és fogalmuk sincs, miért vagyok itt.
Megkérek mindenkit, hogy ne érdeklődjön nálam "szolgáltatás" iránt, mert én nem prostituált vagyok, hanem egy domináns hajlamokkal megáldott Nő.
Olyan szolgát keresek, aki nemcsak a szexben, hanem az életben is a párom, méghozzá úgy, hogy a bdsm az életünk minden területén jelen van. Aki bátran kezet (vagy akár lábat) csókol nekem társaságban is, nem gondolja, hogy az alázatát és az imádatát csak négyszemközt mutathatja ki, és tudja, hogy én mindenben jobb vagyok nála, ezért tisztelettel néz rám és közeledik hozzám a hétköznapokban is.
Sok szolgajelölttel volt már dolgom, és az a tapasztalatom, hogy nem feltétlenül alkalmas szolgálatra az, aki azt hiszi magáról. Sok férfit izgat a bdsm, de ettől még nem lesznek subok. Az a megfelelő jelölt a számomra, aki ismeri a saját korlátait, nem gondolja magáról azért, mert egy szép női láb láttán izgalomba jön, hogy szolga. Ahhoz tudni kell alkalmazkodni, figyelni az Úrnőre, hogy a többi tulajdonságát kedvemre alakíthassam. Papucsot keresek - ez tény. Nem hiszem, hogy egy nem papucs pasiból jó szolga lehet. Ugyanakkor, mivel komoly kapcsolatot keresek, a szolgám egyben a párom is lesz, és mint ilyentől, elvárom, hogy felnőtt, önálló emberként tudjon viselkedni. Nem akarok a párom anyja lenni anyja helyett, egy érett férfit keresek, akiből olyan szolgát nevelhetek magamnak, amilyet szeretnék. Vagyis ugyanolyan fontosak a hagyományos párkapcsolatban fontos tulajdonságok, mint a szolgajellem.
Már megtaláltam, akit kerestem, most csak beszélgetni vagyok itt.

Úrnőtársak, higgyétek el, meg lehet találni a megfelelőt! És szolgák, higgyétek el, a kitartás és a megfelelő hozzáállás meghozza a sikert! :)
A végére egy tanács a szolgajelölteknek: ne próbáljátok másnak mutatni magatokat a kapcsolat elején, mint akik vagytok. Később úgyis kiderül, és nagyobb csalódás azt látni, hogy a kezdeti igyekvéshez képest a szolga egyfolytában lázad, mintha már az elején azt tapasztalja az Úrnő, hogy egy nehéz esettel van dolga.
Nem hiszek abban, hogy a BDSM lehet életforma. Emberek vagyunk, nem gépek. De abban igen, hogy minden "párkapcsolat" mindkét félről szól, és csak akkor működhet jól, ha mindketten megkapjuk benne, amire vágyunk, és nem kapunk túl sokat abból, amire nem.
Szolgának lenni a nehezebb választás a két "szerep" közül, ezt nem vitatja senki. De ha már belekezdtél, csináld jól! Vagy csináld jól, vagy ne csináld sehogy!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 25-40 Jahre
Höhe: 155-180 cm
Gewicht: 50-80 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Bestrafung, Bondage, CBT, Demütigung, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Massage, Masturbation, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness, Gesellschaft, Kino, Lesen, Museum, Tanz, Theater, Wissenschaft

Musik

Blues, Klassik, Latein, Musical, Pop, Rhythm'n'Blues, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Drama, Horror, Märchen, Musical, Romantik, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Erotisch, Geschichte, Kunst, Poems, Roman, Romane, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine