A_Dom - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » A_Dom - dominant Männlich
A_Dom
30 Jahre alt, dominant Männlich, 196 cm, 93 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 25.
Mitglied seit: 2016. 08. 06.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Nem először vagyok itt. Nem meglepően mindig máshogy, másvalakiként és másmiért. Egyvalami maradt ugyanaz: a vágyaim természete.

Szép arc, intelligencia - ezek hiányában ne éld bele magad semmibe...

Ha viszont illik rád ez a két elvárás, akkor ne érdekeljen az alkatod, - mindenben van jó -, a bőrszíned - kifordítva minden ember rózsaszín -, a korod - nos, mit is mondjak; nyitott vagyok és perverz -, a lakóhelyed - nem nagy ország ez -, hanem bátran írj rám, mert sok minden vagyok, de bunkó, lekezelő és nagyzoló nem.

A párkapcsolat / alkalmi kapcsolat és a beállított korhatár miatt nem szeretnék olyan leveleket kapni, hogy "na, egy 18 évessel mikor lesz párkapcsolatod, így vegyelek komolyan?". Én is tudom, hogy nagy valószínűséggel nem lesz. De alkalmi még lehet, és amíg nincs egy fontos nő az életemben, addig miért ne élvezhetném?

Különben is, inkább velem legyen 18 évesen az első sub élményed, mint egy - már bocsánat - átlagos, vagy tapasztalatlan valakivel.

Mindezek mellett 30 évesen egyre jobban vágyom arra, hogy megtaláljam az - igen, én idealista, hiszek benne - igazit. Tudom, hogy valahol ott van kint, és azt is tudom, hogy ha majd vele játszom, nem akarok soha mással.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 18-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Chinesische Bälle, Deres, Kreuz

Regt nicht an, aber wir können

Cross-Dressing, Einschließung, Electro Sex, Public Sex, rasieren, Schuh Fetisch

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Filmen, Fisting, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pinzette, Pisse, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Computer, Fußball, Gesellschaft, Internet, Kino, Lesen, Party, Tischtennis

Musik

Blues, Drum'n'Bass, elektronisch, Funky, gangsta rap, Hip-Hop, Jazz, Klassik, Rap, Reggae, Techno

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Fantasie, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller, Western

Bücher

Abenteuer, Poems, Roman, Romane, wissenschaftlich