AAndreas - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » AAndreas - Submissiv Männlich
AAndreas
40 Jahre alt, Submissiv Männlich, 175 cm, 73 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 8.00 Punkte (1 Bewertung)
Tisztelt Hölgyeim!

Kérem, engedjék meg, hogy bemutatkozzam!

András vagyok. Egyetemet végezett, minden értelemben független, egyedülálló és egyedül élő, igényes megjelenésű férfiként saját vállalkozásomat vezetem Budapesten.

Ezért is érdekes, hogy a hétköznapi életben abszolút dominánsként, szexuálisan már régóta mégis a sub szerep izgat, és az e téren szerzett némi tapasztalattal a hátam mögött nagyon nyitott is vagyok. Kifejezetten a játék lelki és szexuális része hoz lázba. Mint az a fotóimból is kiderül, imádok kényeztetni! Ez számomra maga a csoda!

Egyébként a szavak szó szerinti értelmében teljesen egészséges, a hétköznapi értelemben teljesen normális életet élő, szexuális értelemben viszont abszolút nyitott és szenvedélyes vagyok, de csak hetero keretek között.

Komolyan gondolom, és a helyet is meg tudom oldani, saját lakásom van Budapest belvárosában. A virtuális játék egyáltalán nem izgalmas számomra. Saját fotóm és saját telefonszámom természetesen van, de mindezt csak e-mailben.

A kapcsolat jellegét tekintve nyitott vagyok: benne lennék alkalmi találkozásokban és tartósabb kapcsolatban is. Határozottan vallom, hogy magánélet és a szexuális élet mindenkinek a magányügye, senkinek semmi köze hozzá, ezért részemről a totális diszkréció a külvilág felé természetesen 100 százalékosan adott.

Mivel a szexuális vonzódás alapvetően kémia, úgy gondolom, hogy ez nem szorítható az életkorra és a külsőségekre vonatkozó keretek közé. Ez minden hölgyre, minden kapcsolatra igaz. Éppen ezért nem jelölök meg semmilyen korlátot a keresett Hölggyel kapcsolatban.

Én például már elmúltam ugyan negyven, de általában mégsem ezt a benyomás keltem. Külsőleg igyekszem odafigyelni magamra ezért sokak szerint a koromnál fiatalabbnak tűnök, belsőleg pedig szabad vagyok, mint egy húsz éves, tüzes, mint egy 30-as, nyitott és tapasztalt, mint egy igazán érett, 40 fölötti ember.

Bízom abban, hogy e rövid kis bemutatkozás alapján esélyt kapok!
Tisztelettel azt kérném, hogy ha lehet ne menjünk el egymás mellett!
Ezért, ha bárki érdekesnek talál, tisztelettel arra kérem, szíveskedjen jelezni valahogy!
Például egy kedvencnek jelölés, egy egysoros levél, vagy bármi más mód is pont elég, a bővebb bemutatkozás már az én dolgom... :)

Mindenkinek minden szépet, és jót!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18-60 Jahre

Kontaktdaten

Email: a.andreas@vipmail.hu

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Chinesische Bälle, Doktor Fetisch, Gangbang, Ketten, Latex, Leder, Nippel, Peitsche, Schmerz, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Cross-Dressing, Folienverpackung, Fütterung, Kerzenspiele, Kitzeln, Pens, Pinzette, Schuh Fetisch, Stichelei

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Masken, Massage, Masturbation, Melken, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pisse, Prostata Massage, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge