21extremvagy - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » 21extremvagy - Switch Männlich
21extremvagy
26 Jahre alt, Switch Männlich, 175 cm, 81 kg
Wohnort: Ungarn, Komárom
Letzter Login: 47 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2010. 10. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 5.50 Punkte (2 Bewertung)
A Blogom-hoz is szóljatok hozzá ha akartok, hogy tudjam a történet jól sikerült-e.

Rólam:
Több éve kezdtem el különböző Bondage,SM oldalakon nézelődni és nagyon felkeltették az érdeklődésem. Még kezdő vagyok. Majd idővel ki alakul a stílusom és az ,hogy mit is szeretnék pontosan. Alkalmazkodó tipus vagyok. Persze folyamatosan keresem azt akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak és jól tudnánk érezni magunkat együtt. Aki nem csak a pénzemre hajt. El tudom képzelni magamat Sex-rabszolgaként egy fiatal Domina lány mellet és Dom-ként is egy fiatal Sub lány mellet. Szeretek irányítani, de nem vagyok szadista. Szeretem ha irányítanak, de nem vagyok Mazo. Az enyhe(lehetőleg minél kevesebb fájdalommal járó) alá és fölérendelt szerep betöltése mellett a partneri szinten zajló BDSM és persze az erotika más fajtái is érdekelnek. Semmi jónak elrontója nem vagyok. Vannak vágyaim nem titkolom, amiket szeretnék megvalósítani. Inkább a könnyedebb,játékosabb, szelíd, erotikával fűszerezett témák vonzanak ,nem pedig a durva fájdalom adása és elviselése vagy a puszta és száraz szolgaság. Egy kevés belefér, de szerintem a lényeg ,hogy élvezetet adhassak és kaphassak, akár Szub akár Dóm akár partner ként.


Rövid sötét barna hajú,átlagos testformájú,kék szemű,iskolázott, önvédelmi sportok imádója, jól nevelt, kicsit ördög kicsit angyal fiatal ember vagyok. Hasonló partnert keresek. Az ápoltság fontos.

Mindig is érdekelt milyen lehet kiszolgáltatva lenni egy másik embernek, és milyen ha nekem van kiszolgáltatva valaki. Akiben meg bízok, akit szeretek, aki szeret. Mennyit bír ki a test és a lélek. Sok mindenre nyitott vagyok főleg tapasztalt kezek között. Nem bánom ha az alárendeltnek több tapasztalata van. Szerintem egy kapcsolat vagy egy szeretkezés/szeánsz kezdetén fő a fokozatosság, és ezt a jövőben is szeretném betartani.

Keresem azt az öntudatos lányt vagy nőt, akivel tovább kísérletezgethetnék aki bevezetne a BDSM rejtélyes világába és így maradandó pozítív élményben részesülhetnénk , felfedeznénk egymást és ezt az intenzív szenvedélyes világot. Aki segítségével kölcsönösen megélhetnénk, megtapasztalhatnánk vágyainkat. Aki Odaadó, törődő, de ha kell határozott, kicsit szigorú, kreatív, szerető(Domina), és legyen meg a kölcsönös vonzalom. Add meg a lehetőséget a bizonyításra, eddig még senkinek sem okoztam csalódást. Az sem baj ha nincs sok tapasztalatod majd együtt megoldjuk és meglátjuk mit tudunk kihozni egymásból.

A úgynevezett LOVE BONDAGE is érdekel. Amikor jókedvűen, játékosan, partneri szinten zajlik az együtt lét, és hosszú órákon át kényeztetjük egymást a selymes lepedővel megágyazott ágyban vagy egy fehér medvebőr szőrmén fekve a tüzelő kandalló előtt.

Alkalmi kapcsolatokról is lehet szó, de a FŐ célom ,hogy egy olyan kapcsolatot alakítsak ki, amelynek szerves része a BDSM,vagy a DS de nem csak arról szól. Egy olyan barátnőt szeretnék, aki az élet minden területén partner-társ. A bizalom fontos. Olyan társat szeretnék, akivel megegyezik az ízlésünk és az érdeklődési körünk. Valakit akinek a párkapcsolat nem a heti egy találkozást jelenti, kivéve ha nem egy városban lakunk, de akkor legalább a szabad napjainkat együtt tölthessük. Az életet élvezni kell minden elképzelhető formában ez a gondolat legyen rád is igaz. Anti dohányos vagyok ezért legalább amíg velem vagy mérsékeld a dohányzást.

Magamról képet majd akkor adok ha valakivel már levelezünk egy ideje és érdekelné a személyes találkozó. Akkor majd megadom a Skype/MSN nevem és ott megmutatom. Természetesen csak 100%-os diszkréció mellet és ha viszonzásul én is kapok képet és őszinteséget.

Igyekeztem a lehető legőszintébben írni, hogy felkeltsem az érdeklődésed bár ez még koránt sem minden hisz a világ és a benne élő emberek időről időre változnak. Amennyiben értelmesnek látod a leírtakat és ezáltal szimpatikusnak gondolsz ha látsz bennem fantáziát bátran írj. Örömmel válaszolok mindenkinek.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18-40 Jahre
Höhe: 155-180 cm
Gewicht: 50-80 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Slowakisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, CBT, dirty Talk, Einschließung, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Masken, Melken, Prostata Massage, Public Sex, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Bestrafung, Bisse, Dildos, Fütterung, Kerzenspiele, Kitzeln, Masturbation, Ohrpfeilgen, Pinzette, Schmerz, Tracht Prügel, Vibratoren

Regt an

Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bondage, Demütigung, Electro Sex, Folienverpackung, Fußfetisch, Gummi, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Ketten, Latex, Leder, Massage, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pisse, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basketball, Billard, Bowling, Dating, Fitness, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Restaurant, Schach, Schwimmbad, Spiel, Tanz, Tennis, Theater, Tiere, Wintersport

Musik

Folk, Funky, gangsta rap, Jazz, Klassik, Latein, Pop, Rap, Reggae, Rock

Filme

Fantasie, Western

Bücher

Erotisch, Gastronomie, Roman